Rabu, 4 September 2013

'Mini Giveaway by Sfaezah'.

Mini Giveaway by Sfaezah
I'm  the 128 followers =)
Tempat Percutian paling Best pernah pergi ialah KUNDASANG, SABAH .. Dari Kundasang baru turun ke Kota Kinabalu.. Memang Best....

Macam-macam kenangan ada sebab time tu preggy dah 7 bln, tp still blh naik jambatan gantung.. 

Antara tempat boleh pergi :-
- Desa Cattle Farm (suasana macam new zealand dh.. sejuk,banyak lembu.. susu segar pun ada )
- Poring Hotsprings ( kolam air panas, boleh mandi dan rendam kaki... dalam ni ada taman rama2, jambatan gantung.. mcm2 boleh buat dlm ni..)
- Kinabalu Pine Resort ( tempat nk tengok puncak gunung kinabalu dengan jelas, mmg best)
- Kinabalu Park ( di bawah kaki gunung kinabalu, tempat orang mula nk mendaki)
- Tanjung Aru Beach ( makan time, seafood besar2, sedap dan murah..hoho..nyum2)
- Muzium Sabah ( macam2 ada, boleh tahu tentang Sabah Negeri di bawah bayu )
- Signal Hill Observation Tower ( ha, boleh tengok pemandangan Kota Kinabalu dari atas bukit)
- Menara Tun Mustapha, Yayasan Sabah 
- Universiti Malaysia Sabah


nampak tak latar belakang pucak gunung kinabalu? time ni pukul 7.00 pagi..
* nampak gemokk sbb preggy ok...hehe



Tarikh Penyertaan : 1 September hingga 30 September 2013.

Terima Kasih Sudi Komen Dan Follow Sini

5 ulasan:

S. Faezah berkata...

salam dear..tq sudi join mini GA :)
boleh cek senarai peserta disini yer.

http://sfaezah.blogspot.com/2013/09/sticky-post-senarai-peserta-mini.html#more

pemenang akan diumumkan seminggu slpas tarikh tutup.
Good Luck!:)

Ibu Arif berkata...

@S. Faezahwslm... most welcome.. thanks sudi bertandang ke blog ni...hehe...
Harap2 ada chances untuk menang..hehehe

S. Faezah berkata...

hi..pemenang akan diumumkan esok pada jam 1200 tengahari..Jgn lupa cek yer!

Terima kasih sudi join GA!^^

BIE berkata...

Tahniah atas kemenangan dalam kontes ni Ibu Arif :)

Salam kunjungan dari BIE

S. Faezah berkata...

salam ibu arif..tlg cntact sy yer utk pemberian hadiah GA :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...