Khamis, 26 September 2013

Giveaway: Yeayy...Ibu Arif bagi duit raya!


Hye..tiba2 admin rasa baik hati nak bagi u all duit raya sempena raya haji yang xlama lagi la..
Cer angkat tangan sapa nak duit raya???

Kalau nak duit raya, senang jer.. jom join segmen giveaway ni..

Cara-caranya amat mudah:-
1- Wajib follow blog Kisah Kita dan nyatakan anda follower ke berapa yer =)
2- Like page Arif D'Shop & Rahsia Memikat
3- Buat entri dengan TAJUK dan PICTURE di atas dengan kandungan entri seperti berikut...
(Nyatakan NAMA MANJA, TARIKH LAHIR, ASAL -----penting
PENGALAMAN ZAMAN KANAK-KANAK korang yang paling best dan xboleh lupa--- sgt2 penting!!)
*** kalau ada gambar korang masa kecik yang comel2 & cute tu bolehlah sertakan sekali
4- TAG minimum 3 orang kawan2 anda
5- Tinggalkan LINK ENTRY korang di kotak komen

Segmen bermula dari  hari ini 26/09/2013 hingga 15/10/2013
*** pemenang akan diumumkan pada 18/10/2013... lpas abis raya haji bru bg yer..

Cara pemenang dipilih :---- entri menarik + paling banyak komen + banyak blogwalking

Haaa...mesti korang nak tahu hadiah duit rayanya kan...
Xd la banyak sangat, sebab baru belajar buat segmen ni..hehe.. tapi apa yang penting, IKHLAS....

Terimalah hadiah duit raya dari Ibu Arif..

1 X TUNAI RM20
2 X TUNAI RM10 
2 X TUNAI RM5

So, apa tunggu lagi... jomlah support blogger baru macam saya...
Selamat mencuba!!!!

Salam Sayang,

Terima Kasih Sudi Komen Dan Follow Sini

8 ulasan:

Leods Presla berkata...

http://walkstatic.blogspot.com/2013/09/giveaway-yeah-ibu-arif-bagi-duit-raya.html

join :)

Leods Presla berkata...

http://walkstatic.blogspot.com/2013/09/giveaway-yeah-ibu-arif-bagi-duit-raya.html

join :)

WID2 berkata...

Wid melapor diri ^_^

http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/09/giveaway-yeayy-ibu-arif-duit-raya.html

Artiqa Horvejkul { IKA } berkata...

http://schomells.blogspot.com/2013/09/giveaway-yeayyibu-arif-bagi-duit-raya.html

#follower ke 13 rasanya sebab dah follow sebelum join lg.

Miss Anonymous berkata...

Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-yeayy-ibu-arif-bagi-duit-raya.html

Che Rosliza Che Mat berkata...

akak join...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/10/giveaway-yeayyibu-arif-bagi-duit-raya.html

ain. berkata...

sy join,, http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/10/giveaway-yeayyibu-arif-bagi-duit-raya.html

saira othman berkata...

xsempat join...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...