Isnin, 2 September 2013

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA


Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

 Good Luck semua ^.^
cc: thanks Cik Rose Cute

Terima Kasih Sudi Komen Dan Follow Sini

21 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kalau xd blog xblh masuk ke?

Eira Aikawa berkata...

Good Luck..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Tsania Shukri berkata...

all da best ya ;)
dOne follow

http://wantsania.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

ain. berkata...

goodluck :) dr GA yg sama..

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

DIARI FARISHA berkata...

Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi sebab ada sponsor baru…Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

Artiqa Horvejkul { IKA } berkata...

Good luck! dtg dari G.A yg sama. Jemput singgah blog saya. Done follow u. Follow me back ? Nice blog btw :)

http://mizzikastories.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Jom join G.A yang gempak ni. Banyak hadiah menarik:

http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/oh-september-ga-by-safiena-friends.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/1st-giveaway-by-adkdayah.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/golden-giveaway-by-pinky-minky.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/first-giveaway-ciknyoonyalita.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/giveaway-gempak-by-eyqin-bilah-and.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html

Ibu Arif berkata...

@Eira Aikawa
thanks..
good luck jugak.. =)

Ibu Arif berkata...

@Tsania Shukri
tq dear..=)
i pn follow dh..hehe

Ibu Arif berkata...

@Artiqa Horvejkul { IKA }
thanks dear ika..hehe..
nama kita lbh kurng sama jer.. =)
done follow ur blog dear...

ain. berkata...

Jm join GA ni :)

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/menangi-rm25000.html

Ibu Arif berkata...

@ain.

thanks ain...
ika pn join gak.. http://arifarsyad.blogspot.com/2013/09/menangi-rm25000.html

Nisa Shahrien berkata...

good luck!!!
http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

WID2 berkata...

wid bw dan follow...

dari GA yang sama.. gd luck ^_^

http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Solehah Shamsuddin berkata...

Saya bw sini dari :

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

&

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

Dianaa berkata...

dari GA yang sama. good luck! ^^
Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

farra anuar berkata...

Hi . kita singgah sini . hihi :)

http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Cahaya syurGa berkata...

dari GA yg sama. done follow u ..singah sini pulak..jgn lupe komen ea

http://annursyauqina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Ummimanje berkata...

Salam perkenalan salam kemerdekaan from KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)
Jemput singgah blog Kak Ummi :)

http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

Kasih Lestari berkata...

Datang Blogwalking....

Jom Join GA mencari 100 Pemenang: September Giveaway By Kasihlestariabadi

Miss Anonymous berkata...

Singgah dari segmen yang sama,

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Kalau tak keberatan, joinlah Giveaway nie sekali yea,

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html

Cik Nieda Norainida berkata...

singgah dari segmen yg sama^^

http://www.sigadismerah.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...